Geldig tot 28 februari 2017

 

Bied uw klanten een boekhoudpakket tegen een uitzonderlijke prijs!

Heeft u klanten die hun boekhouding willen raadplegen wanneer ze maar willen zonder zich zorgen te hoeven maken over de installatie, back-ups, verzendingen van documenten, enz.? Dan bent u bij Sage aan het juiste adres!

U, als fiduciaire, kan uw klanten namelijk het boekhoudpakket van Sage BOB 50 voorstellen en het laten installeren op úw server. Zo bent u zeker dat u altijd over een up-to-date en volledig dossier beschikt. Bovendien versterkt u zo de samenwerking met uw klanten!

Uw klanten kunnen de licentie tot 28 februari 2017 aankopen voor de uitzonderlijke prijs van €600*. Zo besparen ze maar liefst 60% op de aankoopprijs!

Ik ben geïnteresseerd

*Promotie enkel geldig indien de volgende voorwaarden vervuld zijn:

  • Het aanbod is geldig tot 28 februari 2017 bij aankoop van een licentie voor Fiduciaire Klanten van Sage BOB 50 Boekhouding KMO met een minimumwaarde van € 1675
  • De licentie van de klant is geïnstalleerd op de server van de fiduciaire
  • Configuratie van één dossier en één gebruiker
Als uw klant de licentie op zijn eigen server wil laten installeren, dan moet hij een nieuwe Sage BOB 50 licentie aankopen. De prijs van deze nieuwe licentie zal dan verminderd worden met de geldende prijs van het aanbod voor Fiduciaire Klanten.

Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden