Wil u Sage verdeler worden?

 

Een partnership met Sage is nu helemaal vernieuwd!

 

Waarom Partner worden van Sage? Onze partnerships zijn gebaseerd op de wil om een gezonde en renderende samenwerking op te zetten, een community te bouwen van bedrijven die gefocust zijn op het winnen van nieuwe klanten en het onderhouden van de bestaande gebruikers van onze oplossingen. Als Partner van Sage wordt het gemakkelijk zaken doen met ons. Sage is een sterk merk dat klanten aantrekt en fideliseert. We hebben een performant verkoopsmodel en aantrekkelijke marges die de Partner een snelle return garanderen. En tenslotte is onze portfolio samengesteld uit producten voor boekhouding, facturatie, business management en ERP die stuk voor gekend en gewild zijn door de business builders van vandaag.

5 redenen om Sage partner te worden

 1. Meer zakencijfer, hogere marges
 2. Sterke klantenbinding met kwalitatieve software-oplossingen
 3. Groter share of wallet bij uw klanten
 4. Performante digitale marketing en professionele uitstraling
 5. Verbeterd concurrentioneel voordeel 

Wat zijn de voordelen?

Het samenwerkingsprogramma van Sage biedt onze partners een uitgebreide ondersteuning op het vlak van verkoop, marketing en techniek:

 • Specifieke opleidingen
 • Aantrekkelijke winstmarges
 • Toegankelijke marketingtools vanaf een persoonlijke webspace
 • Aangepast commercieel advies
 • Volledige technische ondersteuning
 • Omzetstijging en sterke resultaten op het vlak van verkoop, aanbevelingen en diensten
 • Grote toewijding aan en sterke investering in onze partners om u zo goed mogelijk te helpen met het aanbieden van nieuwe Sage oplossingen, het ontwikkelen van nieuwe business models en het versnellen van uw groei

 

Vernieuwde samenwerking

De partners van Sage genieten talrijke voordelen, zoals grote marges, aanbevelingen, ontwikkelingskansen en diensten. Zo kunnen ze steeds meer verkopen sluiten en snel voordelen halen uit hun samenwerking met Sage.

Met Sage kunnen uw klanten gebruikmaken van de nieuwste technologieën om hun bedrijf dagelijks te beheren, snel belangrijke informatie te ontvangen, gegevens beter te beheren en een uniek en proactief team samen te stellen.

 

Word snel Sage partner

Wij bieden ondernemingen wereldwijd informatie, transparantie en de nodige tools om succesvol te zijn. We verhogen hun slaagkansen dankzij slimme technologieën, onze talentvolle medewerkers en onze waardevolle groep van partners.

Bent u geïnteresseerd? Laat dan hier uw gegevens achter!
*
*
*
*
*
*
*
Ik wil de volgende oplossingen verkopen


Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden