Sage neemt deel aan het 71e Congres van de Ordre des Experts-Comptables van 28 tot 30 september in Brussel

Sage, de marktleider in geïntegreerde oplossingen voor boekhouding/commercieel beheer, uitbetalingen en online betalingen, zal aanwezig zijn op stand T46 in Brussels Expo – Paleis 7.

28 september 2016

Het is de eerste keer dat het Franse congres van de Ordre des Experts-Comptables gehouden zal worden in het buitenland. Het centrale thema is de nauwe relatie tussen fiscaliteit en boekhouding. Daarnaast zal de nadruk gelegd worden op de wijzigingen in het beroep van de accountants.

Sage kan rekenen op een internationaal ecosysteem en talrijke IT-partners wereldwijd. Zo helpt Sage de Franse en Europese accountants om volledig mee te zijn met de nieuwste technologieën, zoals het unieke beheer en de opslag van big data. Tijdens het congres zal Sage bovendien de beschikbare tools en oplossingen voorstellen die de evolutie van het beroep kunnen ondersteunen.

 

Een totaalpakket om de uitdagingen aan te gaan

Sage stelt de belangrijkste oplossingen voor die de productiviteit van zijn accountant-klanten kunnen verbeteren:

  • Sage BOB 50 Expert, de boekhoudoplossing voor professionals;
  • BOB-demat, de module voor dematerialisatie van documenten;
  • CODA by Sage, diensten waarmee CODA’s van klanten rechtstreeks bij de banken gerecupereerd worden.

Op het programma:
  • Ronde tafel over de toekomst van het beroep op vrijdag 30 september om 10u30 met Stephen Kelly, CEO Sage Group.
  • Workshops op donderdag 29 september van 11 tot 12u en op vrijdag 30 september van 9 tot 10u: “Kansen voor nieuwe opdrachten”. Brigitte Billerot, Manager Productmarketing bij Sage, en Stéphane Raynaud, accountant en voorzitter van het Franse boekhoudkundige BBA-Cabinet, zullen het hebben over de wetswijzigingen en de gevolgen hiervan op het beroep van de accountant.
  • Presentaties en demonstraties van het Sage aanbod.
  • Animatie op de Sage stand: gesprek met de kleine humanoïde robot Nao.
  • Informatie over en inschrijving voor het 71e congres van de Ordre des Experts-Comptables op https://congres.experts-comptables.com
Aarzel niet om ons te contacteren als u een gesprek wil met één van de Sage deskundigen die aanwezig zijn op het evenement. U zal ons herkennen aan onze oranje dassen!
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden