Intercare Seminarie - Digitale evolutie in uw zaak

28 september 2017

logo-intercareZoals u het weet, zullen de accountantskantoren in de komende jaren evolueren dankzij de huidige digitale revolutie. Deze revolutie gaat niet enkel over de dematerialisatie van het boekhoudkantoor, maar verandert de boekhouders in echte coaches voor ondernemers.

Verschillende tools zijn vandaag reeds ontwikkeld om accountantskantoren hierbij te ondersteunen.

Op donderdag 28 september om 14uur wenst Intercare hiervan een overzicht van te geven en organiseren wij een seminarie in samenwerking met 3 nieuwe partijen die gelinkt zijn aan Sage BOB 50 expert.

EMAsphere heeft een uniek en innovatief financieel management tool ontwikkeld voor accountantskantoren en kmo-bedrijfsleiders. Natuurlijk weten wij ook dat er vandaag de dag heel wat verschillende digitale administratieve rapporteringstools op de markt circuleren die het werk van een accountant deels automatiseren en verlichten. EMAsphere daarentegen is echter ontwikkeld vanuit een business-perspectief en sluit daarmee nauw aan bij de nieuwe ambitie van heel wat accountantskantoren om constructief financieel en strategisch advies te kunnen verlenen aan hun cliënteel.

Skwarel heeft een uniek communicatieplatform ontwikkeld voor accountantskantoren die volgende zaken uitvoert : 
  • Digitaliseringvan uw accountantskantoor: uitwisseling van PDF-documenten met klanten, gedaan met papier !
  • Intelligente Berichtenuitwisseling: gedaan met het schrijven van lange e-mails voor ontbrekende facturen of onjuiste BTW-nummers.
  • We stellen ter beschikking van u en uw klanten een eenvoudige en efficiënte management tool: online boekhouding en dashboards die geadapteerd en aangepast zijn aan de noden van KMO’s.

CodaBox in dienst van de accountantskantoren : dematerialiseer uw bankuittreksels, uw sociale documenten en de verkoopsfacturen van uw klanten.

Kom en ontdek deze 3 nieuwe interessante partijen. Schrijf u zo spoedig mogelijk in.

Schrijf mijn in !

Programma:
13:45u Onthaal
14:00u Welkomwoord + Introductie
14:05u Emasphere: gastspreker Bart Baute
14:35u Skwarel: gastspreker Nathalie Servaye
15:05u Codabox
15:15u Einde

Locatie:
't Braemhof
Braemkasteelstraat 6
9050 Gentbrugge

Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden