Opleidingen


Zoeken

Filteren op

Jaren


MaandenSage DBFACT - Inkoop, Logistiek & Magazijn

30 juni 2017

In deze training, die een volledige dag in beslag neemt, behandelen we alle aspecten van de inkoop.

Meer informatie

Sage DBFACT - Uitgebreide inventaris

19 juni 2017

In deze training, die een halve dag in beslag neemt, behandelen we alle aspecten van het stockbeheer en demonstreren we de kracht van de uitgebreide inventarismodule en de andere mogelijkheden binnen Sage DBFACT om uw inventaris op een efficiënte en eenvoudige manier te organiseren. En dit voor gebruikers met één of meerdere magazijnen en/of stockplaatsen.

Meer informatie

Sage DBFACT - Verkoop

19 juni 2017

In deze cursus die een halve dag in beslag neemt, behandelen we alle aspecten van de verkoop, van aanmaak offerte tot het factureren en alles wat daartussen ligt.

Meer informatie

Sage DBFACT - Boekhouding voor Gevorderden

16 juni 2017

In deze cursus, die een halve dag in beslag neemt, gaan we nog een stapje verder in de optimalisatie voor de boekhouding.

Meer informatie

Sage DBFACT - Aan de slag, tips & tricks

16 juni 2017

Deze training is op het lijf geschreven van gebruikers die de volle kracht van Sage DBFACT willen leren ontdekken door op de juiste manier, op de juiste plaatsen de juiste informatie op te vragen en te verwerken

Meer informatie

Sage DBFACT - Relaties en CRM

12 juni 2017

Bestemd voor iedereen die met het beheer en werken met klanten en leveranciers te maken krijgt. Voor de interne en externe verkopers, voor de order-administratie, voor de klantendienst.

Meer informatie

Sage DBFACT - Artikelen en Voorraad

09 juni 2017

Deze training die een volledige dag in beslag neemt, is bestemd voor iedereen die met verkoop van goederen en diensten te maken krijgt.

Meer informatie

Sage DBFACT - Boekhouding Basis

02 juni 2017

Geen training zo afgebakend als deze. In deze cursus wordt u haarfijn uitgelegd hoe u met de boekhouding in Sage DBFACT aan de slag gaat en wordt vooral de nadruk gelegd op de integratie met het commercieel beheer.

Meer informatie

Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden