Sage Belux

Om oplossingen aan te bieden die overeenstemmen met de lokale behoeftes, steunt Sage op gespecialiseerde leveranciers van in hun land gerenommeerde producten. Om deze reden heeft Sage in 2004 BOB software aangekocht en vervolgens, in 2012, TML.

Sage Belux geniet dus van de kracht van deze internationale groep om zijn softwareoplossingen te realiseren. Als een lokale onderneming, kan Sage Belux op zeer korte termijn geïntegreerde pakketten ontwikkelen die toegespitst zijn op de evoluties in het Belgische en Luxemburgse bedrijfsklimaat. Innovaties, wijzigingen in de wetgeving, evoluties op gebied van technologie en automatisering… zijn slechts enkele factoren die deel uitmaken van onze ontwikkelingscyclus.

Vandaag worden de Sage producten gebruikt in meer dan 33.000 ondernemingen, waaronder 3.000 fiduciaires. Met zijn kantoren in Luik en Brussel en een netwerk van 150 partners, verspreid over België en Luxemburg, verzekert Sage Belux een grote beschikbaarheid en reactiviteit aan alle klanten. Hierdoor kan het productaanbod snel aangepast worden aan de steeds veranderende eisen van de ondernemingen.

Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden