De groep Sage

Sage Group, de kracht van een internationale groep die inzet op lokale ontwikkeling

Sage is de marktleider in geïntegreerde oplossingen voor boekhouding/commercieel beheer, uitbetalingen en online betalingen en ondersteunt de ambities van ondernemers wereldwijd.

Zoals veel klanten, is Sage begonnen als een kleine onderneming en buiten de verwachtingen uitgegroeid tot een groot internationaal bedrijf. Sage werd 35 jaar geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en telt momenteel meer dan 13 000 medewerkers in 23 landen die miljoenen ondernemers bijstaan en zo de wereldeconomie stimuleren.

Deze ondernemers vormen het hart van de economie. Het is voor ons dus een voorrecht en een eer om hen te mogen bijstaan. Wij zijn trots op het succes van onze klanten, vooral wanneer start-ups uitgroeien tot internationale bedrijven en onze producten op die manier mee kunnen groeien.

In deze wereld waar enkel de grote bedrijven hun stem kunnen laten horen, strijden wij ervoor dat ook de stem van kleine ondernemingen gehoord wordt.

Innovatie, vandaag en morgen

Onze medewerkers zijn flexibel en ze gebruiken moderne technologieën om het beheer van een onderneming te vernieuwen en te vereenvoudigen. Bovendien werken ze rechtstreeks samen met dynamische groepen van ondernemers, bedrijfsleiders van start-ups, zko’s en kmo’s, verkopers, accountants, partners en ontwikkelaars. Dankzij onze hulp kunnen onze klanten zich volledig storten op hun hoofdactiviteit en aan hun toekomst bouwen.

De toekomst uitvinden

Wij veranderen de manier waarop miljoenen ondernemingen hun activiteiten beheren. Wij vinden businessmethodes opnieuw uit. Als beursgenoteerd bedrijf, opgenomen in London Stock Exchange (FTSE 100), geloven we in een sociaal verantwoordelijke wereld. De ondersteuning van lokale gemeenschappen is dan ook de prioriteit van Sage, die waargemaakt wordt dankzij de liefdadigheidsvereniging Sage Foundation. Deze vereniging is gebaseerd op het 2+2+2-principe, namelijk 2% van de beschikbare cashflow, 2% van de tijd van de medewerkers en het schenken van 2 productlicenties. De Sage medewerkers krijgen zo de kans om doelen te ondersteunen die hen nauw aan het hart liggen.

Onze klanten spannen zich intensief in. Ze nemen namelijk risico’s om hun dromen waar te maken en om hun passie te volgen. Zij zijn de drijfkracht van de economie. Zij verdienen het dus om beter gehoord te worden en wij zetten ons in om hun zaak te verdedigen.

De belangrijke data

1981: Oprichting van Sage in Newcastle upon Tyne door David Goldman, Paul Muller en Graham Wylie.

1989: Intrede op de Londense Beurs.

1991: Toetreding tot de Amerikaanse markt.

1992: Toetreding tot de Franse markt.

1994: Paul Walker wordt benoemd tot CEO.

1999:Beursnotering op de FTSE 100. Toetreding tot de Portugese en Zwitserse markt.

2003:Toetreding tot zeven nieuwe markten.Pensioen van Graham Wylie.

2005: Toetreding tot de Poolse markt.

2007: Tony Hobson wordt voorzitter van de raad van bestuur.

2008: Lancering van Sage X3.

2010: Guy Berruyer wordt benoemd tot CEO.

2011: Lancering van Sage One.

2012: Toetreding tot de Braziliaanse markt. Donald Brydon wordt de voorzitter van de raad van bestuur.

2014: Stephen Kelly vervoegt Sage als CEO.

2015: Lancering van Sage Live en Sage Impact

.

Meer info

Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden