mobiliteit, financieel beheer, inzet, bedrijfsleider, prestaties Mobiel activiteitenbeheer | Sage Belux
Uw onderneming ontwikkelen
Dankzij gedematerialiseerd financieel beheer kunnen bedrijfsleiders van zko’s en kmo’s hun activiteiten in real time opvolgen en zo hun efficiëntie aanzienlijk verhogen.

Mobiel activiteitenbeheer

19 december 2016

90% van de bedrijfsleiders van zko’s en kmo’s1 zegt dat de digitalisering van essentieel belang is voor het voortbestaan van een bedrijf. Toch lijkt slechts de helft van hen dit ook toe te passen in hun eigen onderneming. Van alle digitaliseringsprojecten spant de dematerialisatie van boekhoudprocessen de kroon met 57%, gevolgd door de mobiliteit (30%) en de cloud (27%)2. Bedrijven die kiezen voor digitalisering kunnen onder andere hun productiviteit aanzienlijk verhogen, aan tijd winnen en hun prestaties verbeteren. Ontdek in dit artikel ook de andere voordelen van een gedematerialiseerd financieel beheer.

Beheer uw activiteiten waar en wanneer u wil

Dankzij de dematerialisatie van uw financieel beheer kan u alle indicatoren van uw onderneming in real time opvolgen. Zo kan u uw dagelijkse en geschatte cashflow, uw omzet, uw marge en uw klantenrelaties raadplegen wanneer u maar wil. Deze real time toegang tot boekhoud- en financiële gegevens biedt u bovendien een volledig zicht op uw onderneming. Zo kan u sneller betere beslissingen nemen voor uw bedrijf.

Efficiëntere communicatie

Dankzij de mobiele toegang tot uw cashflow, worden uw gegevens na elke verrichting automatisch bijgewerkt en krijgt u een overzichtelijk beeld van uw onderneming. Dit vereenvoudigt de communicatie en versterkt de relaties met uw leveranciers, klanten en banken. U kan bovendien uw overschrijvingen en de afpunting van banken automatiseren waardoor de betalingstermijnen beter opgevolgd kunnen worden. Zo werkt u niet alleen tijdbesparender, maar ook efficiënter.

Ook de efficiëntie van uw commerciële medewerkers neemt toe als ze offertes en facturen van op afstand kunnen opstellen en hun onkostennota’s rechtstreeks op hun smartphone kunnen beheren.

Anticipeer en reageer

Als u uw financiële gegevens eender waar en eender wanneer kan raadplegen, dan kan u niet alleen anticiperen op uw deadlines en cashflows, maar ook sneller reageren indien nodig. Dit betekent ook dat u sneller geïnformeerde beslissingen kan nemen in onvoorziene omstandigheden zonder de gebruikelijke stress. Daarnaast zal u tijdbesparender en efficiënter werken én sterkere zakenrelaties opbouwen.

1 Rapport Harris Interactive - Ordre des Experts-Comptable, Les enjeux de la transition numérique aux yeux des dirigeants de TPE-PME, Septembre 2015

PwC, Priorité des directeurs financiers 2015


Ontvang meer business advies

Indien u meer business advies en informatie wenst te ontvangen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

*
*
*
*
Hoeveel werknemers telt uw onderneming?
*

Gratis gids over de elektronische facturatie

Wil u zelf beginnen met elektronische facturatie, maar u weet niet hoe? Sage begeleidt u in 6 stappen.
Download uw gids

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden