verkopers, cloud, mobiliteit, ZKO/KMO, commercieel beheer De cloud voor mobiele professionals | Sage Belux
Uw onderneming ontwikkelen
Verbeter uw commercieel beheer, zowel op kantoor als op terrein, dankzij de cloud

De cloud voor mobiele professionals

10 april 2017

Zonder een mobiele oplossing moeten uw verkopers tot wel 80% van hun tijd investeren in andere taken dan de verkoop zelf… Daarom hebben bepaalde uitgevers van gespecialiseerde software, zoals Sage, cloudoplossingen ontwikkeld voor mobiele medewerkers. Dit is zowel voordelig voor de verkopers als voor uw bedrijf.

 

Wat is een cloud?

Eenvoudig gezegd gaat het om een softwareplatform voor dataopslag dat overal en altijd toegankelijk is vanaf eender welk mobiel toestel (tablet, laptop, smartphone). Het enige dat u nodig hebt is een simpele internetverbinding (een 3G-verbinding volstaat). Dankzij de cloud kunnen ZKO’s en KMO’s hun handelsactiviteiten beheren, van de bestelling tot de factuur, vanaf eender welke plaats en op eender welk moment.

 

Belangrijkste voordelen

Geen langdradige installatie, geen onderhoud en geen updates… Dit wordt namelijk allemaal automatisch uitgevoerd! U kunt u dus volledig toeleggen op wat écht belangrijk is: het commercieel beheer van uw bedrijf en het vergroten van de omzet. U hoeft zich bovendien geen zorgen maken over de veiligheid. De toegang tot uw gegevens is namelijk volledig beveiligd.

Toename van de verkoop

Dankzij online oplossingen hoeven uw verkopers de offertes, bestelbonnen en leveringsbonnen slechts één keer in te geven. Ze kunnen achteraf zelfs nog aangepast worden en omgezet worden in facturen in slechts één enkele klik. Ze komen vervolgens automatisch bij uw klanten terecht en kunnen geraadpleegd worden via pc of tablet. De overbodige dubbele ingaven, het tijdverlies en het risico op fouten zijn dus verleden tijd.

Efficiënt beheer van de productcatalogus

Of u nu producten verkoopt per stuk of in grootverpakking, u hebt altijd een snelle toegang tot uw productcatalogus. Daarnaast kunt u de tarieven zonder problemen raadplegen en kunnen uw verkopers de producten onmiddellijk aan de klanten tonen. Al deze voordelen kunnen hun verkoopargumenten nóg overtuigender maken.

Opvolging van de voorraad en de aankopen

Dankzij online oplossingen voor ZKO’s en KMO’s kunnen ook de prijzen van uw leveranciers geraadpleegd worden. Daarnaast kan u uw bestellingen en uw voorraad opvolgen. Dit helpt u om uw aankopen beter te beheren en uw cash flow vloeiend te houden.

 

Oplossingen van Sage

Of u nu werkt in een groothandel, de dienstensector, de ambachtelijke nijverheid of de e-commerce… De oplossingen van Sage zijn zo flexibel dat ze gemakkelijk aangepast kunnen worden aan de specifieke activiteiten en grootte van uw bedrijf. Deze online oplossingen zijn zo ontwikkeld dat ze zonder problemen verbonden kunnen worden met andere beheeroplossingen. Dit vereenvoudigt uw boekhouding aanzienlijk!


Ontvang meer business advies

Indien u meer business advies en informatie wenst te ontvangen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

*
*
*
*
Hoeveel werknemers telt uw onderneming?
*

Gratis gids over de elektronische facturatie

Wil u zelf beginnen met elektronische facturatie, maar u weet niet hoe? Sage begeleidt u in 6 stappen.
Download uw gids

Verbind uw bedrijf met uw ecosysteem

Sage 100c is een flexibele en geïntegreerde beheeroplossing die kan voldoen aan de mobiliteitseisen van KMO’s.
  • Optimaal beheer van uw bedrijfsprocessen
  • Uitwisseling van veilige en gemeenschappelijke informatie tussen al uw medewerkers
  • Vereenvoudigde analyse van uw activiteiten en betere besluitvorming
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden