De sleutel tot groei en beheer van uw activiteit
U weet beter dan eender wie dat veranderingen snel kunnen zijn. Om in de dagelijkse behoeften van uw klanten te voorzien en nieuwebusinesskansen te grijpen, heeft u de juiste tools nodig om uw handelsactiviteit te beheren.

De sleutel tot groei en beheer van uw activiteit

Commercieel beheer, de sleutel tot uw succes

13 juni 2016

U weet beter dan eender wie dat veranderingen snel kunnen zijn. Om in de dagelijkse behoeften van uw klanten te voorzien en nieuwe businesskansen te grijpen, heeft u de juiste tools nodig om uw handelsactiviteit te beheren.

Een beheersoplossing beheert en stroomlijnt uw processen en houdt rekening met de sleutelindicatoren van uw bedrijf. Optimale commerciële en marketing processen, zorgen voor een verlaging van de bedrijfskosten, een toename van de rentabiliteit en een vlotter verloop van de strategische besluitvorming.

Het is natuurlijk mogelijk dat de stap naar een andere beheerstool u afschrikt. Zelfs als uw huidig beheerssysteem uw activiteit niet optimaal beheert, is het eenvoudiger en eigen aan de mens om zich vast te klampen aan het bekende. De overstap naar een beheersoplossing die aangepast is aan uw bedrijf, wordt vaak gemaakt door:

  • Snelle handelsontwikkelingen die u weerhouden om alle offerte-aanvragen te beantwoorden. Dit kan leiden tot een afname van het verkoopcijfer en, uiteindelijk, tot het verlies van klanten.
  • Een toenemend aantal artikelen, die zowel in de voorraad als in de aankopen beheerd moeten worden. Dit beïnvloedt vervolgens het beheer van offertes, bestelbonnen en facturen.
  • Een toenemend aantal tussenpersonen in de productie- en verkoopketen, die toegang nodig hebben tot dezelfde informatie op hetzelfde moment.
Het is hoog tijd om de volledige controle te krijgen over uw onderneming! In deze gids bespreken we de voordelen van een commerciële beheersoplossing en de belangrijkste criteria om u te helpen in uw softwarekeuze.

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden