Uw onderneming ontwikkelen

Mobiliteit en nieuwe toepassingen

28 maart 2017

Mobiel werken is niet meer weg te denken

Twee derde van de bevolking heeft een smartphone en gebruikt die voor professionele doeleinden. Mobiel werken is dus dagelijkse kost! Dat is logisch. Mobiele toestellen verbinden u met wie u wilt, waar u wilt en wanneer u maar wilt. Wilt u bij een klantenbezoek even snel een offerte opzoeken? Geen probleem! In slechts drie klikken kunt u ze raadplegen via uw smartphone. De voordelen van de mobiel werken zijn dus niet te onderschatten.

 

Alles draait om snelheid

Maar liefst 58 procent van de bedrijfsleiders van kmo’s zet klantentevredenheid op de eerste plaats. Om uw klanten tevreden te stellen, is snelheid van essentieel belang. Klanten willen immers zo snel mogelijk bediend worden. Om dit mogelijk te maken, moeten bedrijven zo efficiënt mogelijk werken. Dit betekent dat medewerkers op elk moment informatie kunnen uitwisselen. Zo winnen bedrijven veel tijd en kunnen ze hun klanten sneller bedienen.

 

Informatie uitwisselen nooit zo eenvoudig

Vroeger moest u op kantoor zijn om een bestelling te kunnen ingeven op uw vaste pc. Nu kan dit echter ook via tablet of smartphone. Ook uw e-mails raadplegen en beantwoorden is geen enkel probleem. U kunt alle informatie die u nodig hebt zeer eenvoudig en in realtime delen. Informatie-uitwisseling in bedrijven was nog nooit zo winstgevend als nu dankzij slimme en mobiele toepassingen.

 

Kies voor mobiele softwaretoepassingen

Een snelle informatie-uitwisseling zorgt ervoor dat u zo dicht mogelijk bij uw klant staat. Een krachtig softwarepakket kan u hierbij helpen en biedt veel voordelen. Zo kunnen alle departementen van uw bedrijf gebruikmaken van de mobiele oplossing. Denk maar aan de verkopers die hun verkoopproces kunnen versnellen of de boekhouder die beter verbonden is met de banken en het boekhoudkantoor. Een digitale oplossing is dus een echte aanrader.

Mobiliteit en nieuwe toepassingen 

*
*
*
*
*

Verbind uw bedrijf met uw ecosysteem

Sage 100c is een flexibele en geïntegreerde beheeroplossing die kan voldoen aan de mobiliteitseisen van KMO’s.
  • Optimaal beheer van uw bedrijfsprocessen
  • Uitwisseling van veilige en gemeenschappelijke informatie tussen al uw medewerkers
  • Vereenvoudigde analyse van uw activiteiten en betere besluitvorming
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden