Uw onderneming ontwikkelen

Welkom in het nieuwe tijdperk voor beheersoplossingen

09 april 2016

Een geavanceerde beheersoplossing is meer dan een eenvoudig beheersinstrument. De beheersoplossing bepaalt namelijk de competitiviteit van de onderneming. Zo kunnen de productiviteit en de toegevoegde waarde stijgen. Deze essentiële tool beschikt over business intelligence functies en is dus een dynamisch beleidsinstrument. Steeds meer bedrijfsleiders zijn overtuigd van de toegevoegde waarde die een slimme beheersoplossing kan bieden. Het is de sleutel tot succes en een stimulans voor de groei.

 

Beslissingshulp voor managers

De nood aan instrumenten die de besluitvorming vergemakkelijken zorgt voor een toename van nieuwe software in bedrijven. Hierdoor neemt ook de ontwikkeling van software toe. De huidige economische conjunctuur laat bovendien geen onzekerheden toe. Het is dan ook noodzakelijk voor alle bedrijven, klein of groot, om te beschikken over instrumenten die het beheer efficiënt laten verlopen.

Spontane aanvragen en real time resultaten optimaliseren hun reactievermogen. De voorspellende analysefuncties kunnen de komende tendensen voorspellen en de actieplannen verfijnen. Deze punten zijn vooral belangrijk voor de bedrijven actief op de snel veranderende markt waar, soms, elke seconde telt. Dankzij correcte en toegankelijke real time informatie, kunnen alle medewerkers slimme beslissingen nemen op basis van betrouwbare factoren, aangepast aan hun vraag.

Om de relevantie van een beheersoplossing te kunnen bepalen moet er echter een diepgaande evaluatie gebeuren. Een flexibele oplossing kan alleen maar nuttig zijn voor uw werkdomein en uw beroep als de uitgever een snel en eenvoudig programma ontwikkelt.

 

Optimaal beheer van de gegevensstroom

Naast de ERP-pakketten voor het beheer van gestructureerde gegevens, moet er tegenwoordig ook rekening gehouden worden met de niet-gestructureerde gegevens en de verbinding met de betreffende documenten. De evolutie van de processen en organisaties vergemakkelijken de transversale samenwerking in gedeelde uitwisselingsruimtes die toegankelijk zijn via portalen. Zo kunnen documenten of workflows voor de goedkeuring van bestellingen gedeeld worden via mobiele oplossingen die gebruiksvriendelijk zijn voor iedereen binnen het bedrijf.

Het gaat hier om workflows voor interne en externe processen. De instellingen van deze processen kunnen aangepast worden aan de kenmerken van het bedrijf. De bedrijven kunnen zo e-mails en bijlagen verzenden waarin de geadresseerden door een eenvoudige klik op de knop, bijvoorbeeld, een koopaanvraag kunnen goedkeuren of weigeren.

 

Het nieuwe tijdperk van mobiel werk

De popularisering van het gebruik van mobiele apparaten heeft een grote invloed op de toegankelijkheid van de beheersoplossingen. De laatste jaren heeft de democratisering van mobiele apparaten ervoor gezorgd dat ze steeds meer voor professionele doeleinden gebruikt worden. Uit ons marktonderzoek blijkt dat de ondervraagden gemiddeld 3,4 mobiele apparaten bezitten. 97% van hen gebruikt deze apparaten ook effectief. Het gebruik van een telefoon, smartphone, tablet of andere met het internet verbonden apparaten is tegenwoordig dus onmisbaar geworden om onderweg persoonlijke gegevens te raadplegen.

Hetzelfde geldt voor professionele gegevens. Het lijkt dus vanzelfsprekend dat een gebruiker via mobiele apparaten de gedeelde gegevens van het bedrijf kan raadplegen en met zijn medewerkers, klanten of partners kan communiceren. De centrale servers, de werkposten en de mobiele apparaten voldoen aan deze vraag. Het is bovendien even belangrijk om de laatste nieuwe technologie te gebruiken, momenteel de HTML5.

 

Aanpassingsfactor: een ommezwaai

Mobiliteit is een voorbeeld van de digitale revolutie van bedrijven. De nieuwe generatie van medewerkers en besluitvormers werkt op een andere manier dan haar voorgangers en wordt onmiddellijk aangetrokken door de nieuwe technologieën. Dit is slechts een vrij recente ontwikkeling. De gebruikers hanteren technologie sinds kort op een andere manier, met name persoonlijker. Ze kunnen bovendien de operationele voordelen van deze technologieën sneller inschatten.

De beheerssystemen liggen aan de basis van de ondernemingsstrategieën. De uitgevers moeten hier rekening mee houden want technologie versnelt de initiatieven tot verandering in bedrijven.
De technologische evolutie biedt de ondernemingen nieuwe kansen. Een moderne ondernemingsoplossing moet niet alleen slim zijn, maar moet zich ook aan de nieuwe en toekomstige vraag kunnen aanpassen. Tegelijkertijd moet deze oplossing zich verder kunnen uitbreiden dankzij dienstgerichte technologieën en flexibiliteit op elk niveau van de onderneming.

Ontvang meer business advies

Indien u meer business advies en informatie wenst te ontvangen, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

*
*
*
*
Hoeveel werknemers telt uw onderneming?
*

Gratis gids over de elektronische facturatie

Wil u zelf beginnen met elektronische facturatie, maar u weet niet hoe? Sage begeleidt u in 6 stappen.
Download uw gids

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden