Uw onderneming beheren
Gegevens en informatie staan centraal in elk bedrijf. Het is dus logisch dat bedrijven de informatie die ze elke dag verwerken, ook zo optimaal mogelijk beheren.

Verhoog uw efficiëntie dankzij de cloud

14 maart 2017

De kern van de zaak is en blijft toch uw cashflow. Het is dan ook van essentieel belang om eerst de liquide middelen perfect te beheren. Denk maar aan de onbetaalde facturen, de offertes zonder verkoop, de overschrijvingen… Het is al moeilijk genoeg om deze gegevens op een centrale plaats te verzamelen, laat staan om ze steeds up-to-date te houden.

Daarom werd er een nieuwe generatie aan producten gelanceerd die bedrijven de mogelijkheid biedt om steeds in direct contact te staan met hun klanten, leveranciers, boekhouder, administratie en
bank. De tools die deze producten bieden zijn online beschikbaar in de cloud. Het is duidelijk dat deze werkwijze de groei van bedrijven enorm stimuleert. Toch moeten de gebruikers de werking van cloud goed onder de knie krijgen en ten volle kunnen benutten. Deze oplossing is immers ontwikkeld met behulp van de nieuwste technologieën. Dit maakt de cloud de hoeksteen van de digitale transformatie en de groei van bedrijven. De bijbehorende gebruiksvriendelijke tools verhogen bovendien de productiviteit van de werknemers en bieden hen de mogelijkheid om zo goed mogelijk aan de eisen van de klanten te voldoen.

Daarnaast beschikt de cloud over specifieke en aangepaste tools voor de beveiliging van gegevens. Zo kunnen ondernemers veel sneller en in alle veiligheid informatie uitwisselen met hun boekhouder,
beheerder en bank.

Toch is de overstap naar de cloud nog niet zo voor de hand liggend. Daarom biedt deze gids een duidelijke uitleg om deze overstap aanzienlijk te vereenvoudigen.

Verhoog uw efficiëntie dankzij de cloud

*
*
*
*
*

Pakketten voor commercieel beheer voor alle behoeftes en alle ondernemingstypes

  • Geïntegreerd in complete beheerspakketten
  • Moduleerbaar in functie van de behoeftes van uw onderneming
  • Evolutief
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden