Uw onderneming ontwikkelen

U overweegt om een boekhoudpakket aan te schaffen, maar weet niet zeker waarom of hoe hieraan te beginnen? Volg onze gids!

Waarom u best een boekhoudsoftware aanschaft en hoe u deze moet kiezen?

06 januari 2016

Wettelijke verplichting. De boekhouding van een onderneming wordt door mensen die er professioneel niet in thuis zijn, vaak ervaren als een complex doolhof. Nochtans vormt een totaalkijk op uw financiën, op de solvabiliteit van uw klanten of op de activiteiten die u met hen en met uw leveranciers ontplooit, een enorm voordeel om uw onderneming in goede banen te leiden.

De boekhouding van uw bedrijf is tegelijk technisch en strategisch, en brengt grote juridische, fiscale en economische implicaties met zich mee. Resultaatrekening en balansen zijn onderworpen aan strenge regels en andere wettelijke verplichtingen. En informatie, zoals de toestand van de liquide middelen, de uitstaande bedragen of de lasten, moet zeer nauwkeurig en up-to-date zijn, want anders wordt de toekomst van de onderneming snel in het gedrang gebracht.

De vereenvoudiging en de tijdwinst die het gebruik van een specifiek programma met zich meebrengt, bieden u de kans om meer tijd te besteden aan uw eigenlijke activiteiten en om bepaalde kosten te beperken. U kunt immers zelf op automatische wijze eenvoudige, dagelijkse operaties verrichten; tegelijkertijd beperkt u het aantal fouten, die onnodige kosten en vooral veel tijdverlies met zich meebrengen.

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Pakketten voor commercieel beheer voor alle behoeftes en alle ondernemingstypes

  • Geïntegreerd in complete beheerspakketten
  • Moduleerbaar in functie van de behoeftes van uw onderneming
  • Evolutief
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden