Uw onderneming ontwikkelen


Gids: waarom u best een software voor commercieel beheer aanschaft en hoe u deze moet kiezen?

16 februari 2016

Uw commerciële activiteiten vormen een zenuwcentrum op zich: prospectie, opstellen van prijsoffertes, facturatie, opvolging van bestellingen en van klanten, ... Maar ook beheer van aankopen, van stocks, van tarifering en van artikels. Al die verrichtingen zijn even cruciaal: doelmatigheid en visibiliteit moeten primeren.

Het commercieel beheer bekleedt een centrale plaats in de werking van uw bedrijf. Als u het goed organiseert en automatiseert kan het een goede sturingstool worden die via eenvoudige indicatoren, gebaseerd op uw financiële gezondheid, uw commercieel reactievermogen garandeert. Is het slecht gestructureerd, dan belemmert het uw prestaties in aanzienlijke mate, en vormt het een belangrijke bron van tijdverlies en fouten.

Hoeveel tijd besteedt u vandaag aan de creatie van uw commerciële documenten? Voorziet u een nauwkeurig beheer van uw stocks of van de aanmaningen bij laattijdige betaling? Heeft u een globaal zicht op uw commerciële activiteiten? Kunt u gemakkelijk een analyse maken van de rendabiliteit van uw activiteiten? Kan u het risiconiveau van uw klanten goed inschatten? Kan je snel de historiek van aankopen bij een leverancier oproepen? Kunt u efficiënt de meest winstgevende artikelen identificeren?

De tijd die u wint dankzij een programma voor commercieel beheer, kan in uw voordeel worden aangewend om u te wijden aan uw eigenlijke business, aan de ontwikkeling van uw activiteiten en aan de verbetering van de kwaliteit van uw dienstverlening aan de klant.

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Gratis gids om de veiligheid van uw ondernemingsactiviteit te verzekeren

Blijf buiten het bereik van informaticapiraterij en bescherm uw onderneming dankzij onze 10 onfeilbare tips.
Download uw gids

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden