Hoe start u een eigen onderneming op?

Ondernemers van generatie Y, de millennials, hebben een enorme rol te spelen in de start-upeconomie; ze hervormen de wereld van werk in een hoog tempo. Deze ondernemers worden de volgende generatie CEO’s en zijn de helden van de economie. Om ondernemers te helpen in hun keuze naar de juiste software voor hun business hebben we verschillende whitepapers gemaakt die u daarin helpen. Benieuwd waar je moet opletten als je kiest voor een software oplossing? Download onze eerste whitepaper en kom het te weten!

Gids: Bereidt u zich goed voor op de aankoop van beheerssoftware?

12 september 2016

Twee derde van de Belgische ondernemers onderschat de invloed die technologie kan hebben bij wat ze doen en daar succesvol mee zijn. Heel veel van die jonge startende ondernemers, maar ook bedrijfsleiders van kmo’s denken nog altijd dat business software iets is om een factuur te maken, de voorraad wat bij te houden, een database aan te leggen van hun klanten en leveranciers, een beetje boekhouding te doen en de btw-aangiften te maken. Maar dat is niet de essentie van software. Onze conclusie uit heel dat onderzoek is de noodzaak om ondernemers te begeleiden en te informeren, zodat ze volop de voordelen van digitale vooruitgang kunnen benutten. Deze is immers onlosmakelijk verbonden met de ontwikkeling van de maatschappij. Daarom positioneert Sage zich als Software Coach die de digitale en generationele transitie van bedrijven, groot en klein, ondersteunt.

Software is dus zeker een tool die helpt om die durf, dat enthousiasme, die gut feeling te ondersteunen, te bevestigen en waar nodig een beetje te corrigeren. Data wordt zo informatie, informatie wordt kennis, en kennis wordt wijsheid.”

Sage-whitepaper-1-Bereidt u zich goed voor op de aankoop van beheerssoftware?

Wil u weten welke software uw bedrijf exact nodig heeft? Deze whitepaper legt uit op welke basis u de beste keuzes maakt om de juiste software in huis te halen.

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden