Hoe start u een eigen onderneming op?

Ondernemers van generatie Y, de millennials, hebben een enorme rol te spelen in de start-upeconomie; ze hervormen de wereld van werk in een hoog tempo. Deze ondernemers worden de volgende generatie CEO’s en zijn de helden van de economie. Om ondernemers te helpen in hun keuze naar de juiste software voor hun business hebben we verschillende whitepapers gemaakt die u daarin helpen. Benieuwd waar je moet opletten als je kiest voor een software oplossing? Download onze eerste whitepaper en kom het te weten!

Gids: De juiste bedrijfssoftware kiezen: een longlist in 4 stappen

21 september 2016

U bent op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware of u wil uw huidig pakket vervangen? Bij de keuze van het pakket en de leverancier neemt u beter geen risico’s. Een Business Management Solution is immers bedoeld om uw bedrijfsactiviteiten strategisch te ondersteunen, liefst op lange termijn. Het is dus heel belangrijk dat u kiest voor de technologie en de leverancier die het best aansluiten bij de behoeften van uw organisatie.

Het gaat hier bovendien niet alleen om de louter technische mogelijkheden, maar ook over de visie, de praktische aanpak en de bedrijfscultuur. In deze whitepaper vindt u een aantal tips om de juiste keuze te maken. Een goede voorbereiding op de selectie van uw Business Management Solution-project zal namelijk zorgen voor een vlottere implementatie van de software en betere bedrijfsresultaten opleveren.

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden