Hoe start u een eigen onderneming op?

De keuze voor een leverancier moet doordacht zijn. Daarom leggen wij u stap voor stap uit hoe u de perfecte partner kan vinden voor uw bedrijf.

Gids: Vind de juiste softwareleverancier

25 september 2016

Na het lezen van de twee voorgaande whitepapers, weet u welke software u wil en welke uw specifieke eisen zijn. De volgende stap is om op zoek te gaan naar de juiste leverancier.

Koopt u uw software best rechtstreeks aan bij de leverancier of met tussenkomst van een verdeler? Er duiken bovendien steeds meer alternatieve kanalen op om software te kopen. Zo kan software in Engeland bij verschillende banken aangekocht worden. In België bieden sommige telecomoperatoren zelfs pakketten aan die software voor kmo’s bevatten. Dit soort van leveranciers heeft echter wel een nadeel.

Zij houden namelijk geen rekening met de organisatie en structuur van het bedrijf in kwestie. Daarom worden deze kwalitatieve softwarepakketten vaak niet geïmplementeerd. De medewerkers moeten immers overtuigd worden van het nut van de nieuwe software zodat deze geïntegreerd wordt in het bedrijf. Een goede leverancier is dus van essentieel belang. Bij het kiezen van een leverancier moet u er vooral voor zorgen dat de primaire functie van de aangeboden software overeenkomt met uw mission statement.

Sage-whitepaper-3-NL_Cover 

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden