Hoe start u een eigen onderneming op?

Ondernemers van generatie Y, de millennials, hebben een enorme rol te spelen in de start-upeconomie; ze hervormen de wereld van werk in een hoog tempo. Deze ondernemers worden de volgende generatie CEO’s en zijn de helden van de economie. Om ondernemers te helpen in hun keuze naar de juiste software voor hun business hebben we verschillende whitepapers gemaakt die u daarin helpen. Benieuwd waar je moet opletten als je kiest voor een software oplossing? Download onze eerste whitepaper en kom het te weten!

Gids: De knoop doorhakken in 8 stappen

03 oktober 2016

Bent u op zoek naar nieuwe bedrijfssoftware of wil u uw huidige software vervangen? Dan is het heel belangrijk dat u voldoende tijd neemt om de juiste keuze te maken. Een Business Management Solution is immers bedoeld om uw bedrijfsactiviteiten en mission statement strategisch te ondersteunen, en dat op lange termijn. Even belangrijk als de technologie, is een goede samenwerking met een leverancier die uw organisatie en bedrijfsprocessen begrijpt.

In onze drie vorige whitepapers over dit onderwerp hebben we u al door de verschillende fases in het selectieproces geleid: informatie verzamelen, het opstellen van een longlist, die herleiden tot een shortlist, het lastenboek en de eerste kennismaking met potentiële leveranciers. We bespraken ook de meerwaarde van een externe consultant bij de selectieprocedure.

In deze vierde en laatste whitepaper helpen we u om de knoop door te hakken. Hoe u dat concreet aanpakt, leest u op de volgende bladzijden.

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden