Hoe start u een eigen onderneming op?

Business Management Solutions: maak de juiste keuze

Kies een oplossing die volledig voldoet aan uw eisen van vandaag en morgen.

31 oktober 2017

Deze cijfers uit het ERP Report 20151 van Panorama Consulting Solutions roepen vragen op en tonen aan dat een Enterprise Resource Planning (ERP) niet echt populair is. De oplossingen zelf bieden nochtans een echte meerwaarde aan bedrijven. Het is, daarentegen, de zoektocht naar zo'n ERP die uitputtend blijkt te zijn.

Wanneer bedrijven een ERP-oplossing nodig hebben, maken ze vaak een overhaaste keuze zonder eerst hun eisen vast te leggen. Het zijn deze bedrijven die overspoeld worden door het uitgebreide aanbod op de markt en zo de foute keuze maken.

Het is net daar dat de Business Management Solutions een oplossing kunnen bieden. Deze oplossingen zijn sneller, eenvoudiger, flexibeler en vergemakkelijken de keuze en installatie van een ERP.

Zelfs een onderneming die niet op zoek is naar een ERP, kan een Business Management Solution vinden die aan alle eisen voldoet zonder de werking van het bedrijf in gedrang te brengen. Deze gids helpt u in uw zoektocht naar de juiste Business Management Solution.

Vul de onderstaande velden in om de gids te downloaden.

*
*
*
*
*

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden