Hoe start u een eigen onderneming op?

U start binnenkort uw eigen activiteit of u heeft reeds de eerste stappen gezet, en weet niet hoe u verder moet? Wij zijn er om u te helpen. Ontdek onze tips, gidsen en adviezen om u te begeleiden bij elke stap van uw project.

Gids: De knoop doorhakken in 8 stappen

Ondernemers van generatie Y, de millennials, hebben een enorme rol te spelen in de start-upeconomie; ze hervormen de wereld van werk in een hoog tempo. Deze ondernemers worden de volgende generatie CEO’s en zijn de helden van de economie. Om ondernemers te helpen in hun keuze naar de juiste software voor hun business hebben we verschillende whitepapers gemaakt die u daarin helpen. Benieuwd waar je moet opletten als je kiest voor een software oplossing? Download onze eerste whitepaper en kom het te weten!

Meer lezen

Geen data beschikbaar

Complete pakketten om uw bedrijfsactiviteit in goede banen te leiden

Krachtiger, flexibeler en gebruiksvriendelijker dan een klassiek ERP-pakket, zullen onze Business Management Solutions al uw processen stroomlijnen en uw efficiëntie verhogen.
  • Van de boekhouding tot het commercieel beheer, zonder natuurlijk het beheer van de productie en de klantenrelaties te vergeten
  • Moduleerbare en aan uw reële behoeftes aanpasbare pakketten
  • Analytische hulpmiddelen om de evolutie van uw onderneming op te volgen
Meer informatie

Gratis gids voor het overwinnen van uw angst bij het opstarten van een eigen onderneming

Bent u bang om uw eigen onderneming op te starten? Overwin uw angst dankzij onze tips en zet de volgende stap.
Download uw gids

Ontvang meer business advies

*
*
*
*
*
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden