Boekhouding

Hier vindt u onze boekhoudpakketten, speciaal ontwikkeld voor KMO’s en cijferberoepen en ons pakket voor het beheer van de financiën van grote groepen.

 

Optimaliseer uw werk en laat uw bedrijfsactiviteit renderen

  • Win tijd bij het ingeven van uw documenten en vermijd fouten.
  • Geniet van oplossingen die zowel uw huidige als toekomstige behoeftes vervullen en u telkens zullen begeleiden bij elke evolutie die u doormaakt.
  • Laat uw klanten uw prestaties nog meer waarderen door hen diensten aan te bieden met een grote toegevoegde waarde.
  • Wissel makkelijk documenten uit met uw klanten.
  • Beheer uw financiën optimaal.

Sage BOB Boekhouding

Sage BOB is boekhoudsoftware die speciaal ontworpen werd voor Kleine en Middelgrote Ondernemingen. Het verenigt  de meest efficiënte hulpmiddelen voor het boekhoudkundige, financiële en commerciële beheer van de moderne KMO, voor zowel de Belgische als de Luxemburgse wetgeving.

Meer informatie

Sage BOB Expert Boekhouding

Sage BOB Expert biedt de cijferberoepen een perfect geïntegreerd boekhoudpakket voor het voeren van de boekhouding van hun klanten, het beheren van prestaties en de facturatie, het optimaliseren van de planning en vereenvoudigen van het neerleggen van de jaarrekeningen.

Meer informatie

Sage XRT Treasury
Boekhouding

Sage XRT Treasury is een oplossing die ontwikkeld werd om tegemoet te komen aan alle eisen van het kasbeheer van ondernemingen. De oplossing dekt al uw behoeftes rond kasbeheer, het opstellen van het budget, het beheer van financiële risico’s, het opvolgen van betalingsstromen en het afpunten van de bankgegevens.

Meer informatie
Sage © Sage Software 2015 . Alle Rechten Voorbehouden